Over Madelon

Yoga Nova is een initiatief van Madelon van Kempen. Madelon: “Yoga gaat voor mij over aandacht. Aandacht voor de dingen die je doet, denkt, ziet en voelt. Zonder er een label op te plakken. Zo simpel is het. En tegelijkertijd zo uitdagend.”

Nieuwsgierig naar rust

Sinds 2005 is Madelon dagelijks met yoga bezig. Het begon met een nieuwsgierigheid naar hoe ze meer rust in haar leven kon krijgen. Want dat kon ze wel gebruiken als iemand die té veel dingen leuk vond en deed. Werken als communicatieadviseur bij een grote verzekeraar, tijd maken voor familie, vrienden, dansen en sporten. Dat was best veel. Een pas op de plaats was dus wel handig. En dat lukte met yoga. Na verschillende yogaretraites en trainingen in binnen- en buitenland, studeerde ze in 2017 af aan de 3-jarige yogadocentenopleiding van Ananda Yogacentrum. In Nederland en België verdiepte ze zich in de theorie en praktijk van yoga. In Italië leerde ze de basis van (zen)meditatie. In Nepal dompelde ze zich onder in de verschillende facetten van hatha yoga en in Tibet leerde ze meer over het Boeddhisme. Sinds 2016 geeft Madelon yogalessen in Arnhem: dansyoga, hatha & yin yoga en yoga nidra.

Yoga in je dagelijkse leven

Naast haar werk als yogadocent is Madelon vitaliteitscoach en -trainer binnen het bedrijfsleven. In haar lessen besteedt Madelon aandacht aan hoe je yoga een plek kunt geven in je dagelijkse leven, juist als je druk bent met je werk, gezin, vrienden of studie. Wat is typisch Madelon? Nuchter, praktisch en met humor.

Introductieles

Wil je een yogales van Yoga Nova bijwonen om te ervaren wat de positieve effecten van yoga zijn? Of heb je al ervaring met yoga en wil je kijken of de lessen van Madelon bij jou passen? Neem dan contact op.

Madelon