Lesinformatie

De yogalessen van Yoga Nova duren 1 uur en 15 minuten. Alle lessen vinden plaats in Home of Zen, Velperweg 95 in Arnhem.

Je kunt op 2 dagen lessen volgen: woensdagavond dansyoga en op vrijdagochtend hatha en yinyoga. Selecteer dan de les van Madelon van Kempen.

Woensdagavond: dansyoga
De dansyogalessen vinden plaats op elke woensdag van 19.00 tot 20.15 uur. De locatie is Home of Zen, Velperweg 95 in Arnhem. Elke 4e woensdagavond van de maand is er een diep ontspannende yoga nidra les. Aanmelden? Stuur dan een bericht naar Madelon via contact of meld je aan via Home of Zen .

Vrijdagochtend: hatha & yin yoga
Op vrijdagochtend van 9.00 tot 10.15 uur kun je terecht voor Hatha & Yin yoga bij Yoga Nova op de locatie van Home of Zen. Velperweg 95 in Arnhem. Elke 2e vrijdagochtend van de maand is er diep ontspannende yoga nidra les
Aanmelden? Selecteer dan de Hatha & Yin yogales van Madelon van Kempen.

Prijzen

Eerst eens proberen? Doe dan een losse welkomstles.

Losse les: € 13,-
Prijs per les bij een abonnement via Home of zen: € 11,00

Aanmelden

Meedoen kan door je aan te melden via de contactpagina of de klikken op bovenstaande linkjes. Madelon neemt dan contact met je op.

Yogalessen en prijzen Yoga Nova

Praktisch

Yoga doe je op je blote voeten of op sokken. Zorg dat je makkelijk zittende kleding aanhebt waarin je je vrij kunt bewegen. Neem verder een grote handdoek mee om over de mat te kunnen leggen. Ook is het handig om een trui of vest mee te nemen en eventueel een extra paar sokken. Zo blijf je lekker warm tijdens de eindontspanning.

Yogamatten en kussens zijn aanwezig. Heb je zelf een yogamat die je wilt meenemen? Dat mag natuurlijk ook.

De lessen beginnen om 20.00 uur. Wil je minimaal 5 minuten van tevoren aanwezig zijn? De zaal is open vanaf 19.45 uur. Kun je een keer niet komen? Dan is het fijn als je even belt of mailt.

Welkomstles

Wil je een les bijwonen om de positieve effecten van yoga te ervaren? Of heb je al ervaring met yoga en wil je kijken of de lessen van Madelon bij jou passen? Neem dan contact op